Kabelkist

Deze kabelkist is gebouwd met 9 millimeter berkenhout met daarop 1 millimeter zwart HPL aan de buitenkant van de flightcase en zwarte backing aan de binnenkant.

Door de twee verplaatsbare tussenschotten in de flightcase, is het mogelijk de flightcase te verdelen in 1, 2 of 3 compartimenten. Hierdoor is de flightcase gemakkelijk aan te passen naar jouw wensen, zodat het vervoer van verschillende (kleine) spullen in een flightcase mogelijk is.

De case is gebouwd in de zogeheten heavy duty-uitvoering. Deze flightcase is uitgevoerd met glad hoek- en sluitprofiel, acht handgrepen, twee grote vlindersloten (automatic), twee grote dekselstops, scharnieren, vier zwenkwielen (100 millimeter) waarvan twee geremd, vier wielschotels om meerdere kabelkisten te kunnen stapelen.

Door de vier blinde schotels in het deksel, is het mogelijk om meerdere kabelkisten te stapelen. Ideaal voor het vervoeren, maar natuurlijk ook voor de opslag in een magazijn. Omdat de diepte en de hoogte van de kabelkist 60 centimeter is, passen er vier van deze flightcases naast elkaar in een standaard vrachtwagen. We hebben het dan over zogeheten 'truck sized' kabelkisten.

De binnenkant van de flightcase is voorzien van zwarte backingfolie, waardoor ook bij het gebruik van bijvoorbeeld krachtstroomkabels, de kabelcase er na langere tijd ook netjes uit blijft zien. De verplaatsbare schotten zijn van 9 millimeter berken, zwart betonplex en voorzien van uitgefreesde handgrepen.

Flightcase Verhuur | Kabelkist, kabelflightcase

Ben je tevreden over deze flightcase? Hij is nieuw te koop voor € 780,00 dus neem gerust contact met ons op.

Specificaties


Kleur: zwart
Buitenafmetingen: 87,5 x 58,5 x 58,5 cm (B x H x D) hoogte met wielen 73,5 centimeter
Materiaal: 9 mm berken
Afwerking: zwart HPL, zwarte backing
Aantal compartimenten: 1, 2 of 3

Overige kenmerken
- Stapelbaar (wielschotels)
- Truck sized
- Zwenkwielen
- 8 handgrepen
- 2 grote vlindersloten (automatic)

Prijzen
- € 6,50 per dag
- Borg: € 100,00
- Bij ons nieuw te koop voor € 780,-
- Exclusief BTW en (eventuele) transport

Flightcase Verhuur | Kabelkist, kabelflightcase