Shockproof flightcase

Deze 19 inch shockproof flightcase is 10 HE hoog met een rackdiepte van 70 centimeter, en heeft aan zowel de voor- als achterkzijde een afneembaar deksel, waardoor het gemakkelijk wordt om apparatuur in te bouwen. Deze flightcase is gemaakt van 9 millimeter berkenhout met 1 millimeter HPL en zwarte backing aan de binnenkant. Hij is voorzien van vier handgrepen in de basis, vier handgrepen in de deksels en acht grote vlindersloten. Deze flightcase heeft vier zwenkwielen, waarvan twee met rem. Hierdoor is de flightcase gemakkelijk verplaatsbaar.

De shockproof flightcase is ideaal voor het vervoeren van kwetsbare apparatuur. De apparatuur wordt door het ingebouwde frame met acht rubbers beschermd tegen trillingen, stoten en schokken. Ideaal voor bijvoorbeeld rackservers of computerhardware.

Door het verende binnenrack is er rondom voldoende vrije ruimte waardoor de apparatuur goed kan ventileren. Dit is vooral bij servers van groot belang. Het shockproof binnenwerk is belastbaar tot wel 200 kilo.

Ben je tevreden over deze flightcase? Hij is nieuw te koop voor € 1170,00 dus neem gerust contact met ons op.

Specificaties

 

Kleur: zwart
Buitenafmetingen: 58,6 x 58,7 x 92,1 cm (B x H x D) hoogte met wielen 73,7 centimeter
Materiaal: 9 mm berken
Afwerking: zwart HPL, zwarte backing
Belastbaarheid: tot 200 kilo

Overige kenmerken
- Truck sized
- Zwenkwielen, twee met rem
- 4 handgrepen
- 4 grote vlindersloten (automatic)

Prijzen
- € 7,50 per dag
- Borg: € 100,00
- Bij ons nieuw te koop voor € 1170,-
- Exclusief BTW en (eventuele) transport

Flightcase Verhuur | Shockproof flightcase, schokproef flightcase